Er was een probleem met het laden van de reacties.

Uw betaalgegevens bij Norton verwijderen

Support Portal  »  Knowledgebase  »  Bekijken van artikel

Stap 1:
Ga naar https://my.norton.com/extspa/account/billinginfo
Meld u aan met uw Norton accountgegevens en klik op de knop Aanmelden.
___________________________________________________________________________________________________
Stap 2:
Klik in het hoofdvenster van Norton op het icoon Prullenbak.
___________________________________________________________________________________________________
Stap 3:
Let op! Selecteer ook de optie “Automatische verlenging voor mijn account uitschakelen.”
Klik daarna op de knop Verwijderen.

___________________________________________________________________________________________________
Stap 4:
Uw betaalgegevens én automatische verlenging zijn succesvol verwijderd bij deze melding;
“Er is momenteel geen factuurprofiel opgeslagen in je Norton-account.
Voer je factuurgegevens hieronder in.”
___________________________________________________________________________________________________
Gefeliciteerd!
U heeft de Norton betaalgegevens verwijderd en Norton automatisch verlengen uitgeschakeld!

Deel via
Vond u dit artikel zinvol?